Бащата на изчезналия 32-годишен Здравко сподели за Varna24.bg, че е силно притеснен,

...
Бащата на изчезналия 32-годишен Здравко сподели за Varna24.bg, че е силно притеснен,
Коментари Харесай

Бащата на Здравко: Той е с шизофрения, като малко дете е, не зная как ще оцелее!

Бащата на изчезналия 32-годишен Здравко сподели за Varna24.bg , че е мощно обезпокоен, защото възможностите на сина му да оцелее самичък с всеки минал час понижават, защото той е със заболяване и не може да се грижи за себе си. 
До момента няма диря от изчезналия мъж, само че служители на реда от Четвърто РПУ във Варна споделили, че мернали човек, сходен на него на изхода на Варна в посока Приселци. 
Точната диагноза на Здравко е параноидна шизофрения. Той не е нападателен към себе си и близките, стига да не бъде предизвикван, сподели още татко му. Родителите на младия мъж имали напълно грижа за него. Според тях той не е в положение да си изиска храна или вода. Жизненоважни били и медикаментите, които взема. 
Бащата на Здравко показа, че при разходката в парка той е бил облечен със сини маратонки, кафеви чорапи, тениска, върху която е имало риза на квадрати и кафяви дънки. 
Разхождали са се на 10 септември в региона на Природонаучния музей в Морската градина. Бащата го е оставил за минути, с цел да отскочи до тоалета. Като се върнал синът му към този момент го нямало. Огледал се наляво и надясно, а по-късно хукнал към плажа да го търси. Не го разкрил там и се изкачил до паркинга на Спортна зала, където паркирали автомобила. Там бащата чакал още час, стъмнило се и отишъл в полицията с цел да показа за изгубването на сина си. 
От там му обяснили, че би трябвало да мине едно денонощие, с цел да бъде разгласен за търсене. 
Това не е първото изгубване на Здравко. На 16 юни отишъл да хвърли боклука и липсващ за 16 часа. 
"Синът ми е като малко дете, доста се опасявам дали е оживял през тези 4 дни. Не сме на себе си от паника ", показа още бащата на Здравко, който към този момент го е оповестил публично за търсене. 
Всеки, който може да помогне на фамилията с информация може да се обади на следните телефони: 0897620544, 0898950987 и 052331713. 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР